KISSERS HOROSKOP

 1. Vandmanden
  Du blev arresteret, får en dom og kommer i fængsel. Du overraskes positivt over hvor meget du sætter pris på det de hardcore indsatte omtaler som “ass rape”.
 2. Fisken
  En sjælden, dejligt stimulerende naturoplevelse ender brat, ved at du får en gren i øjet og nogle egern bombarderer dig med grankogler, barberblade og enormt brugte hygiejnebind.
 3. Vædderen
  Det er tid til en tur til din frisør, som fortsat er dybt alkoholiseret, men til gengæld er begyndt at klippe med kædesav.
 4. Tyren
  Det er tid til at tænke over dit kærlighedsliv ... Hvorfor har du en kæreste, der hele tiden cykler rundt inde i stuen på en tandem, mens han skråler sin egen opera-udgave af “Boten Anna”? Fordi du ikke har fortjent bedre.
 5. Tvillingerne
  Pludselig vil du sidde med muligheden for at redde din bedste ven fra den totale fornedrelse. Samtidig husker du, at han vist engang tog en skive af din hindbærroulade uden at spørge om lov først. Hævnens time er kommet.
 6. Krebsen
  Du vil bruge al tid de næste mange år på at lære at spille på et strengeinstrument, som du selv opfinder og konstruerer. Du kalder det “en bumgusse”.
 7. Løven
  Lad ikke stolthed stå i vejen for at sige undskyld til en, som du har fornærmet, men vær samtidig forberedt på nederlaget, når vedkommende viser sig slet ikke at kunne huske, hvad du taler om eller, hvem du er.
 8. Jomfruen
  Forkæl dig selv. Men ikke ligesom sidst, hvor du sad en hel weekend og masturberede. Gå på kunstudstilling, i teatret eller i kirke - og masturbér så dér, hvis du absolut synes det er så dejligt.
 9. Vægten
  Ud af det blå hører du fra en kvinde, du ikke har set i lang tid. Du er blevet far! Der følger dog ingen forklaring på, hvorfor barnet er en 69-årig skotte, der øjeblikkeligt flytter ind hos dig.
 10. Skorpionen
  En fremmede person kontakter dig, og du vil føle et potentiale for et nyt og smukt venskab – fem minutter senere er du medlem af Scientology.
 11. Skytten
  Efter flere måneders pengemangel beslutter du dig for at begå et bankkup, som du planlægger nøje. Da du står foran banken, med elefanthue og håndvåben indser du, at det er søndag. Du lunter hjem.
 12. Stenbukken
  Da du var lille, ville du gerne være berømt kunstmaler eller arbejde med nødhjælp ... og hvad blev det til? Nothing! Du er en ynkelig, frygteligt grim nasserøv.

KOMMENTARER