KISSERS HOROSKOP

 1. Vandmanden
  Du vælger at være et stort menneske, og lukke din fugleedderkop ud af buret, og give den dens retmæssige frihed. Den takker dig ved at bide - og myrde dig.
 2. Fisken
  Alle får endelig set, at du er verdens dårligste journalist. Du bliver tilbudt at stille Nelson Mandela ét spørgsmål. du vælger at bruge det på: ”Hvor er toilettet?”
 3. Vædderen
  Din økonomi bliver aldrig bedre, hvis du ikke snart lærer at nedsætte dit forbrug af pruttepuder. 120.000 kroner om måneden er en del.
 4. Tyren
  Du skal på en stor date. Din bus er en halv time forsinket. Det skal du ikke blive urolig over. Kvindemennesket tropper slet ikke op.
 5. Tvillingerne
  Du bliver spyttet på af en lama, sparket af en hest, og voldtaget af en tiger. Alt i alt en knap så vellykket tur i Zoo.
 6. Krebsen
  I den kommende uge vil du få svært ved at holde på en hemmelighed, som du er blevet fortalt. Det er resultatet, når man er en sladderkælling, og ens venner kan lide tortur.
 7. Løven
  Du går en uheldig tid i møde. Din bil bliver hentet af Falck. Ret irriterende da den er ikke i stykker.
 8. Jomfruen
  Du køber en fupcigar til din far. Den er dog noget kraftig. Da han tænder den, bliver hans hoved blæst af.
 9. Vægten
  Du vinder prisen som verdens hurtigste mand. Din kæreste er langt fra tilfreds.
 10. Skorpionen
  Stjernerne er blevet læst, og du er simpelthen for klam til at vi kan trykke det her. Dit ansigt, jamen, altså ... Det er jo en en slags kokasse!
 11. Skytten
  Selvom du konsekvent vælger at kalde det ”testikel-forkølelse” skal du virkelig gå til lægen. Du har AIDS.
 12. Stenbukken
  For første gang i tre år får du en nattesøvn uden drømme om at din far banker dig. Og det kan du takke alkohol for. 2 liter Bailey´s.

KOMMENTARER