KISSERS HOROSKOP

 1. Vandmanden
  En drøm går i opfyldelse. Faktisk et mareridt, og pludselig må du flygte fra en tre meter høj øksemorder, mens du kun kan løbe meget langdomt.
 2. Fisken
  Du får en gave af en ukendt giver. Gaven består af en stor samling stærkt smitsomme virusceller, der langsomt æder dit immunforsvar op.
 3. Vædderen
  Du finder bevis for, at du er retmæssig arving til tronen i et lille fyrstedømme. Du nyder én dag på magten, før du bliver kuppet og halshugget.
 4. Tyren
  Du køber en laserpointer til en 20'er for at lave sjov med din kat. Du indser for sent, at det er en fuldt funktionel laser. Alt for sent.
 5. Tvillingerne
  Du møder manden, du skal tilbringe resten af dit liv med. Det vil sige de 2,1 sekunder, der går, før elevatoren rammer jorden i frit fald.
 6. Krebsen
  Et stort eventyr venter forude for den filmhelt, du er inde at se i biografen. Dit eget liv fortsætter som altid i den samme rille.
 7. Løven
  Dine finanser ser gode ud, da du begår underslæb for millioner fra en nødhjælpsorganisation. Din nattesøvn vil lide lidt, så overvej wellness.
 8. Jomfruen
  Du møder prinsen på den hvide hest. Han er 45. hedder John, og er for nylig begyndt til ridning, fordi han har halvpart i en vallak med en 12-årig pige.
 9. Vægten
  Du ændrer endelig livsstil og spiser sundt. Desværre bliver din identitet kort efter stjålet, og alle tror mere på den falske, fordi han har dine gamle vaner.
 10. Skorpionen
  Du kan snart se en ende på alle dine problemer med gæld, utroskab, overvægt og stress: Døden.
 11. Skytten
  Du er fuld af idéer. Bl.a. lancerer du "bagudrettede odds", hvor man kan satse penge på allerede spillede fodboldkampe. Du mister alt.
 12. Stenbukken
  Du får et mystisk brev med posten fra en vis D.R. Licens. Du tolker brevets "venlig hilsen" som et slet skjult frieri.

KOMMENTARER