KISSERS HOROSKOP

 1. Vandmanden
  Du møder en person, der er din komplette modsætning. Det er meget forvirrende at tale med ham, da hans hoved sidder, hvor du har fødder.
 2. Fisken
  Du forudsagde 4-0 resultatet i EM-finalen og vandt 1000 kr. Du bliver nu opdaget af en tysk zoo og indfanget som spådoms-dyr.
 3. Vædderen
  Du får et personligt forhold til Jesus Kristus, da han låner 300 kroner af dig, og bagefter lader som om, han har glemt det, når I ses.
 4. Tyren
  Du mister dit kørekort på grund af et uheld. Du har det i hånden, da en ulv fortærer din arm, og må vente ugevis på et nyt.
 5. Tvillingerne
  Du opdager, at du kan tale med dyr. Du mister dog hurtigt interessen, da de konstant namedropper bands og bøger, du aldrig har hørt om.
 6. Krebsen
  Du får dårligt nyt af din læge. Hans kone har kysset med en anden til en fest. I græder længe sammen inden din tarmundersøgelse.
 7. Løven
  Du holder op med at drikke alkohol. Det skyldes længere tids overvejelse og endelig beslutning om at fokusere på stofferne.
 8. Jomfruen
  Dit forhold trænger til krydderi. Du giver derfor din partner en spicy overraskelse ved at gemme korianderfrø i kønsdelenes hudfolder.
 9. Vægten
  Du sender trusselsbreve til folketingspolitikere. De finder og tæver dig, og vedtager straks en lov om, at vold ikke straffes, hvis det er mod dig.
 10. Skorpionen
  Du smadrer et spejl, men bliver positivt overrasket, da der ikke venter syv års ulykke. I stedet snitter glasskårene dit håndled, og du forbløder straks.
 11. Skytten
  Du vælger at have et 100% optimistisk syn på livet. Imens prøver din familie forgæves at få dig til at indse, at du har brug for en operation.
 12. Stenbukken
  Du skaber fred i verden med et rørende budskab om næstekærlighed. Efter en uge indser du fejlen, da tv-programmer bliver meget kedelige.

KOMMENTARER