KISSERS HOROSKOP

 1. Vandmanden
  Du vil få en ny ven i den rotte, der vil komme ud af dit toilet. Venskabet ender dog brat, da han kritiserer dit valg af tre-lags-toiletpapir.
 2. Fisken
  Du møder glad op på Roskilde Festival, klar til en hel uges sjov og ballade. Du synes godt om, at der er en del mindre crowdet i år.
 3. Vædderen
  Du bliver uhjælpeligt væk i Føtex. Du får et nyt hjem på en palle cola, der dog falder væsentligt i værdi, efterhånden som colaerne bliver solgt.
 4. Tyren
  Du har en kreativ uge og opfinder bl.a. graffiti på mennesker. En masse folk bliver meget, meget vrede på dig på meget kort tid.
 5. Tvillingerne
  Du får en spiseforstyrrelse, hvor du spiser mad, kaster det op igen, og så spiser opkastet. Din læge vil stille diagnosen ”fucking klam”.
 6. Krebsen
  Du holder op med at sove for at spare tid. Efter syv dage bliver du sindssyg og indlægges. Nu har du masser af tid og skal intet nå! Succes!
 7. Løven
  Du tager en IQ-test på nettet. Mænd fra Mensa ankommer kort efter i en helikopter, blot for at pege fingre af dit yderst middelmådige resultat.
 8. Jomfruen
  Du bliver endelig chefen i dit eget liv. Din første handling er at fyre dig selv for inkompetence. Du er hård, men retfærdig og giver en uges opsigelse.
 9. Vægten
  Du begynder at date et slangemenneske. Alt er godt, bortset fra den tid på måneden, hvor hun skifter ham. Og hendes vane med at spise for meget ad gangen.
 10. Skorpionen
  Du har en dårlig dag. Så en til. Og en til. Og en til. Og en til. Og en til. Og en til. Og en til. Og en til. Så en du tror er god, men nej, dårlig igen.
 11. Skytten
  Du går mod strømmen, selvom alle andre siger noget andet. For eksempel at åen er forurenet og skovturen er slut og du lovede at køre hjem.
 12. Stenbukken
  Du ser en mand falde i vandet og redder ham ikke. Senere køber du en is, hører noget god musik, og skænker det aldrig en tanke igen.

KOMMENTARER