KISSERS HOROSKOP

 1. Vandmanden
  Du modtager en mystisk fax om din snart forestående død. Det mystiske er dog primært, at du rent faktisk har modtaget en fax.
 2. Fisken
  Din bankrådgiver ringer. Han vil bare sige, at han skifter bank, da han ikke føler, at han har fået nok støtte af dig, nu når hverdagen er blevet svær.
 3. Vædderen
  Du bliver udsat for et usædvanligt frækt gaderøveri. Røverne rækker både tunge og vildleder din opmærksomhed, hvorpå de råber ”så glor osten”.
 4. Tyren
  Du vinder en OL-guldmedalje med blod, sved og tårer. Disciplinen er en konkurrence i, hvem der først kan fylde et kar med egne kropsvæsker.
 5. Tvillingerne
  Du føler at nogen følger efter dig, men opdager, at det bare er din egen skygge. Senere efterlader den dig døende af et knivsår og stikker af til Mexico.
 6. Krebsen
  Du begynder at tro på nisser. Det er du nødt til, ellers er der kun uhyggelige forklaringer på den lille, skæggede mand, der bor på dit loft.
 7. Løven
  Du får konstateret uhelbredeligt og særdeles smitsomt godt humør. Selv da Serum-instituttet sætter dig i karantæne, er du klar med en frisk bemærkning.
 8. Jomfruen
  Du vil endelig blive gift med en mand. Du er dog i tvivl om, om du kun tager ham for pengenes skyld, eller alle diamanterne også spiller ind.
 9. Vægten
  Du føler, at det er tid til en ny garderobe. Du ser derfor et modeshow og indser, at det det egentlig er tid til, er en ny krop.
 10. Skorpionen
  Dine venner forsøger desperat at fortælle dig, at du bør tage dig sammen. Du følger langt om længe rådet og sletter og blokerer deres numre.
 11. Skytten
  Du starter en revolution og fordeler ALLE samfundets goder lige. Det er et helt uoverskueligt arbejde, særligt M&M'sene tager lang tid.
 12. Stenbukken
  Du får spontane næseblødninger og frygter en dødelig sygdom. Din læge beroliger dog med, at det skyldes den mand, der konstant slår dig i ansigtet.

KOMMENTARER