KISSERS HOROSKOP

 1. Vandmanden
  Du forsøger at bremse efterårets indtog ved at samle blade sammen og lime dem tilbage på træerne. Det lykkes dig ikke. Først da du også maler bladene og skruer op for terrassevarmeren er der resultat.
 2. Fisken
  Du ser det som et kæmpefund, da du som amatørarkæolog finder en mystisk katakomb i Glostrup. Tilkaldte eksperter konkluderer dog efter lidt tid, at det højst sandsynligt bare er El-giganten
 3. Vædderen
  I forbindelse med den ugentlige hundetræning ekskluderes du for at have medbragt en mand i et Cocker Spaniel-kostume gennem fire år. Du bliver rasende. Du vidste heller ikke hvad den freak havde gang i
 4. Tyren
  I et forsøg på at varme 100 krydderboller samtidig, vansires du for livet. Men som mange helt rigtigt trøster dig: "Det er altså væsentligt bedre end før".
 5. Tvillingerne
  Du forveksles igen og igen med Nikolaj Lie Kaas. På en måde en kompliment, da han er en flot fyr, men mest irriterende, da det er din mor der forveksler jer hver gang. Og gramser dig i skridtet.
 6. Krebsen
  Efter en mislykket brystoperation i Malmö får du voldsom betændelse i brysterne. Det gode ved det er, at brysterne bliver betragteligt meget større. Dog bliver det pinligt igen, da Bjarke kommer til at trykke dem sammen som en bums.
 7. Løven
  Du skal i fængsel. Fængsel på livstid! Men tag det roligt, det er et dansk fængsel. Du er ude igen senere i dag, det var jo bare et mord.
 8. Jomfruen
  Du finder en portal til en anden dimension, hvilket viser sig at være utroligt irriterende, da portalen er placeret midt i dit soveværelse og berusede faune øver sig i at spille blokfløjte hele natten.
 9. Vægten
  Du nægter at betale 7000 kr for en ønskenummerplade og beslutter dig for at lave den selv. Efter at have skabt trafikkaos anholdes du af ordensmagten. Også dumt af dig at skrive: "TORBENS TOTALGEJLEDE PEUGEOT 206 KUSSEMAGNET".
 10. Skorpionen
  Så står den på romance! Du vil blive draget af en mystisk fremmed, med en rå, maskulin tiltrækningskraft der æder dig op indefra! For det er hvad bændelorm gør.
 11. Skytten
  Tillykke. Omsider får du drømmejobbet! Du er fra og med torsdag verdens første topløse avisbud! Ikke DIT drømmejob, nej, men klart Peter Bellis.
 12. Stenbukken
  Lykken står dig bi. Du vinder 18 millioner kroner. Eller kraner er det nok. Stjernerne er uklare på det punkt.

KOMMENTARER