NATIONENS ØJE

Ole Sohn er russisk replikant

Skandalerne vælter ned over regeringens Erhvervs- og vækstminister. Nye oplysninger tyder på, at den tidligere formand for Centralkomiteen i DKP i virkeligheden er en sofistikeret kybernetisk robot, udsendt i Den Røde Hærs tjeneste.

"Det er svært at bevise, sålænge 'Ole Sohn' nægter at besvare spørgsmål direkte og nægter at tage del i røntgenfotografering og Voight-Kampff tests, men ingen i oppositionspartierne er i tvivl", udtaler en harm Søren Pind og bakkes op af Dansk Folkepartis Kristian Thulesen Dahl:

"Jeg troede ikke på det til at starte med, men når man har sin daglige gang her på Borgen, ser man bare ting, der vækker undren. Som dengang, hvor han til et møde med Finansudvalget reciterede pi med 81 decimaler og efterfølgende måtte oplade sig selv med et bilbatteri, eller dengang hvor han knækkede Jette Gottliebs arm i forbindelse med en uskyldig armlægningskonkurrence".

En tidligere KGB-agent vi har talt med, kan bekræfte at 'Ole Sohn' meget vel kan være en del af Sovjetunionens mørklagte projekt красный троянский конь в очках, der bedst kan oversættes til: 'Røde Trojanske Hest Med Briller'.

Et projekt, hvor hen ved titusind 'folkeskolelærer-lignende typer' blev kunstigt fremstillet, i et underjordisk militæranlæg udenfor Vladivostok, med det formål at undergrave kapitalismen indefra.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt