NATIONENS ØJE

Hospitalsansatte bruger 4000 timer på at kalde vicedirektør: 'pikhoved'

De ansatte på Hvidovre Hospital spilder flere livsvigtige minutter dagligt på at konversere omkring illoyal vicedirektør. Samlet løber bemærkninger op i forargelig størrelsesorden.

Det lyder måske ikke af meget, men uskyldige replikskifter ved kaffemaskinen, som: "Hvorfor udleverer ham Torben Mogensen os i Ekstra Bladet i stedet for at forsvare os? Hvad vil han opnå med det?" og "Så må det pikhoved jo lukke for adgangen til Facebook! Ja, jeg er personligt ligeglad, jeg har iPhone", løber i praksis op i flere minutter dagligt.

For at gøre det nemmere at forstå, hvad det er man skal blive forarget over, kan man multiplicere minutterne med det samlede personaletal, beskuet på månedsbasis og skandalen tegner sig tydeligt:

Det koster Hvidovre Hospital 4000 timer om måneden, at medarbejderne snakker om, at deres vicedirektør har hængt dem ud i dagspressen.

Det svarer til, at 24 af hospitalets fuldtidsansatte udelukkende bruger arbejdstiden på, at udtrykke mistillid til deres vicedirektørs kompetencer.

Et forhold, der især vil virke grotesk på patienter og skatteydere, hvis man endvidere forestiller sig, at de 24 alle arbejder på samme afdeling. 

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt