NATIONENS ØJE

Darth Vader havde også rygekabine

Det er ikke kun fødevareminister Mette Gjerskov (S), der med sin rygekabine til 33.744 kroner har valgt at udvise ekstrem foragt overfor sine undersåtter. Også Darth Vader, Det Galaktiske Imperies onde vicedirektør, har taget en lignende konstruktion i brug. Det får ekspert til at konkludere: Mette Gjerskov (S) må være ond

"Jeg synes der går en ret lige linje fra Mette Gjerskov (S) over Lars Løkke Rasmussen (V) til Darth Vader - Vi har at gøre med folk, der er i en position, hvor de forventes at forvalte de økonomiske ressourcer borgerne stiller dem til rådighed, på fornuftig vis. Man kan konkludere at de er onde, når de bruger pengene på at pleje deres laster i stedet", siger ekspert i politik og Star Wars, Jakob Stegelmann, fra DR-programmet Troldspejlet.

Anakin Skywalker (Darth Vader. red) afviser vredt anklagerne: "Det her er klart spin fra Rebelalliancens side. Jeg kan ikke bare "gå udenfor, for at ryge", når Dødsstjernen befinder sig midt i Verdensrummet, vel? Og desuden er det til jeres allesammens bedste! 

Jeg ryger, for at dulme den følelsesmæssige utryghed, der i sin tid fik mig til at konvertere til den mørke side - Og tro mig: I er virkelig ikke interesserede i at møde mig, når jeg ikke har fået min morgensmøg!".

Stegelmann er ikke overbevist. "Hvis man skal hive SÅ astmatisk efter vejret, er det måske på tide at stoppe med at ryge? Og det gælder ikke kun dig, Mette Gjerskov (S), men også Lars og Darth".

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt