NATIONENS ØJE

Advarsel: Bøf&Blowjob-dag IKKE en rigtig mærkedag

Har din mand eller kæreste bildt dig ind, at i dag skulle være en særlig mærkedag, hvor han stod til at modtage oralsex og et stykke stegt kød? Så er han højst sandsynligt i færd med at narre dig

"Rigtige mærkedage tæller blandt andet: Arbejdernes internationale kampdag 1. maj, Grundlovsdag 5. juni og Danmarks befrielse 4. maj. Intet tyder dog på, at vi herhjemme skulle have en særlig dag, hvor manden fejres med 'Bøf & Blowjob'. Det nærmeste vi historisk kommer noget sådant er vel Palmesøndag - og den involverer hverken madretten eller den seksuelle ydelse", forklarer historiker Jürgen Sandholm og opfordrer til, at svindelnummeret afsløres.

"Lad os slå det fast: Mærkedagen og dens formål er opdigtet! Hvorfor mændene udfører dette koordinerede angreb på det modsatte køn? Jeg ved det ikke. Jeg kunne forestille mig, at de sætter høj pris på både kød og oralsex i modtagerens rolle, som en hyldest til deres maskulinitet - men mit gæt er lige så godt som dit".

Også kvinder på gaden er rasende, da det går op for dem, at dagen er bedrageri.

"What?!?", udtaler eksempelvis Laura Ingerslev. "Jeg har faktisk lige været hos slagteren, for at købe Ribeye-steaks, ligesom jeg i en uge har trænet min underkæbe ved at gabe over en dåse med Fanta! Og så er det bare simpel løgn, ligesom ham den nigerianske prins, der blev ved med at maile til mig? Jeg er rasende", siger den unge kvinde, der planlægger at tage hævn ved at i stedet at udsætte gemalen for noget hun kalder: 'Lunken suppe og et elendigt håndjob-dag'.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt