NATIONENS ØJE

Naturen svarer igen: Benzinpris nærmer sig 14 kr/l

"Vi aner ikke hvorfor naturen gør det her, men det er højst sandsynligt godt for miljøet", udtaler miljøminister Ida Auken om det mystiske fænomen, der har fået danskerne til kun at benytte automobiler i nødstilfælde

Danskernes kørsel reguleres i disse dage kraftigt, af det mystiske fænomen, 'literprisen på benzin', der ligesom vejret er et stort samtaleemne. I morgen sætter benzinprisen ny rekord, uden at nogen reelt ved hvorfor.

"Jeg tror, at det er karma", siger f.eks. den kendte ejendomsmægler Jan Fog, mens han gør klar til at vakuumpakke sin Ferrari, for at opmagasinere den på ubestemt tid.

"Jeg tror, at højere magter har set mig tumle ubekymret og forurenende rundt på Strandvejen og har besluttet sig for, at 'nu går den ikke længere'".

Hos SF, der led et smertende nederlag omkring betalingsringen, er man lykkelig for, at naturen er i gang med selv at løse de trafikale problemer, når regeringen ikke kunne.

"Ja, det er fandeme godt set af naturen", mener skatteminister Thor Möger Pedersen. "På denne måde tvinger naturen danskerne til at cykle, anvende offentlig transport, eller anskaffe sig mere brændstoføkonomiske køretøjer. ALLE vinder - In your face, whiskybælte-mennesker, i jeres gigantiske SUV'er på gule plader!", hoverer den unge skatteminister, der kun ærgrer sig over, at han ikke selv fik ideen til den trafikbegrænsende foranstaltning.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt