NATIONENS ØJE

Hulemaleri er verdens første anmeldelse af Linie 3

Arkæologer på limfjordsøen Fur gjorde i morges et opsigtsvækkende fund. En formodentlig 15.000 år gammel fire-stjernet anmeldelse af den succesfulde danske showtrio, Linie 3

"Først troede vi, at det var almindelige fossiler", forklarer geolog Torsten Jannick fra Fur Museum. "Men ved den nænsomme afvaskning tegnede der sig et andet billede. Det er en gruppe mennesker, der valfarter til et sted hvor de kan se noget, der kan ligne mammutter. Kigger man nøje efter, kan man yderligere se, at der ved tre af disse står: Thomas, Anders og Preben. Vi er selvfølgelig ikke sikre på noget, men vi kender ikke til andre sammenhænge, hvor disse tre navne har været nævnt sammen".

Her viser Jannick os en Google-søgning, der klart dokumenterer, at navnene Thomas, Anders og Preben først og fremmest associeres til den kendte komikertrio.

Maleriet viser også fire stjerner, hvilket meget vel kan være en form for anmeldelse, mener Jannick.

"Nu aner vi jo teknisk set ikke, hvordan deres karaktersystem med stjerneangivelser fungerede dengang. Fire stjerner er formodentlig rigtig godt, men principielt set kan skalaen gå helt til tusind. Jeg kan bare notere mig, at alle på maleriet virker glade - så det er nok gået rigtig godt", konkluderer han.

Det lykkedes os at få fat i trioens Thomas Eje, der hverken kunne af- eller bekræfte episoden.

"Nej, ærligt talt. Vi var højst sandsynligt i gang på omtalte tidspunkt, men jeg kan vitterligt ikke skelne det ene show fra det andet. Jeg kan ikke engang svare dig på, hvad jeg lavede i går", forklarer showmanden.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt