NATIONENS ØJE

Frank Aaen arver Mærsk-milliarder

Kendt folketingsmedlem for Enhedslisten og erklæret socialist viser sig at være søn af Mærsk McKinney-Møller. Allerede nu korrumperer de mange penge

"Da jeg fandt ud af, at jeg i virkeligheden ikke er søn af Carlo og Betty Aaen, blev jeg da først rigtig, rigtig ked af det, men så gik der et par minutter, så tænkte jeg: Hvor mange penge drejer det her sig om?", forklarer Enhedslistens tidligere ordfører for bl.a. Finans, Frank Aaen.

Forskellige hjælpeorganisationer, der glædede sig over udsigten til at få del i den pludselige rigdom til socialisten, der netop nu er verdens 18. rigeste, skal dog ikke regne med den store interesse fra den nye mæcen.

"Næ, de kan få en bar røv at trutte i", forklarer politiken og understreger at barrøvstrutteriet selvfølgelig vil være okay betalt.

"Efter at jeg er blevet velhavende, har jeg fået det lidt svært med slappe mennesker, der ikke gider arbejde sig ud af Deres krise. Min far skabte selv sin formue, eller også var det hans far der gjorde det, men anyway: I skal da bare komme i gang med at producere noget nede i Afrika!", råber han, mens han hundser med sine mange tjenestefolk, der bærer ham i en diamantbesat guldstol til in-stedet Café Victor, hvor han efter planen skal indtage kaffe med sin nye ven, René Dif.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt