NATIONENS ØJE

DR-stjerne tvangspåklædt på Christiania

En ung DR-medarbejder filmede undercover på et croquis-hold i fristaden mandag formiddag. Han blev opdaget og tvunget til at klæde sig på, hvorefter han blev jaget ud med vold

Det blev katastrofalt, da medlemmer af "Croquis-værkstedet" i Pusher Street på Christiania bød en ny model velkommen i mandags. Manden var i virkeligheden DR-superstjernen Emil Thorup, som arbejdede undercover for at kortlægge christianitternes modesans.

Kursusdeltagerne lugtede hurtigt lunten, da den nøgne Thorup blev ved med at pege sit alt for store armbåndsur mod dem. "Vi lurede jo nok, at det var et kamera.", siger christianitten Mons. "Men det var mest det, at han talte så meget om vores tøj. Kaldte det 'Slidt-hippie-på-den-ikke-så-fede-måde-igen' og '70er-uden-ironisk-distance'." Også pushervagternes tatoveringer fik et fur. "Da indså vi, at han ikke hørte til her."

Christianitterne greb til vold og iførte den hvinende Emil Thorup et ydmygende outfit bestående af hættetrøje, hængerøvsjeans, mudrede støvler og en jamaicansk hue. Under voldsomme protestråb ("Jeg ligner en, der er på SU! Det clasher! Det clasher!") blev han kylet ud af fristaden.

Emil Thorup selv er ved godt mod. "Jeg fik de optagelser, jeg skulle bruge. Og jeg kan afsløre, at den der hashmilliard IKKE bliver brugt i respektable herreekviperinger! Jeg ved godt, de påstår, der ikke er folk i lædervest derude, men det ville faktisk være en forbedring. Lædervesten er ved at komme tilbage in a big, big, way.", betror han os.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt