NATIONENS ØJE

Bendtner får ny kæmpebøde for at gå commando

UEFA idømmer Bendtner 1 mio. euro i bøde og 3 års karantæne for at være bar under shortsene

For at undgå flere underbukse-skandaler valgte Nicklas Bendtner under kampen mod Tyskland at spille "commando" (uden underhylere, red.) Det skulle han aldrig have gjort.

"Det var nogle voldsomme svingbevægelser, der overbeviste os om, at det hele hang og dinglede frit fremme. Og når især Bendtners testikler ikke er pakket ind, er det ikke tilfældigt, men derimod klokkeklar reklame for Bendtner Smykker.", udtaler UEFAs disciplinærkomité.

"Man skal jo ikke være idiot for at se, at når han har "kronjuvelerne" fremme, så er det en direkte reference til hans smykkeserie. Det hører ingen steder hjemme.", lyder det.

Nicklas Bendtner er nu ruineret og udelukket fra efterårets VM-kvalifikation. Han er derfor gået under jorden, men vidner hævder at have set ham flakke om i desperat tilstand i en park nær hans hjem.

En rystet hundelufter fortæller: "Han gik rundt i en lang frakke og flashede alt og alle, mens han råbte, at han havde mistet alt. Det var ikke seksuelt blotteri, han ville bare gerne have, vi skulle se, at han ikke havde sponsorundertøj på."

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt