NATIONENS ØJE

Interflora lancerer penis-buket

Blomsterkæden sælger hypet ”penis-blomst” som begravelses-, bryllups- og Valentinsbuket

”Den passer til alt!”, jubler direktør Lars Steen. ”Endelig kan man få en begravelsesbuket, der rent faktisk dufter af lig!” Interflora har efter penisblomstens store mediesucces valgt at føre den under navnet ”P*k Til Alle Tider”.

”Mange mænd køber aldrig blomster, fordi det virker fimset.”, forklarer han. ”Det vil ændre sig nu, hvor de kan købe en kæmpestor... ja, I ved nok! Til Valentinsdag kan de få det budskab ud, som de forgæves har prøvet med roser, nemlig 'rør ved penis, tak'.”

Penisblomsten blomstrer kun ca. hvert 9. år, og anses derfor som en perfekt brudebuket. ”Efter ni års ægteskab folder den sig ud og spreder stank af død i hele huset. Det passer jo ca. med, at det er på tide at blive skilt.”, siger han.

Også de ensomme, der normalt er uden for blomster-markedet, får ifølge Lars Steen glæde af den. ”Vi så jo, at gartneren i Botanisk Have overnattede ved blomsten og var voldsomt glad for den. Vi tror, den er en ideél partner for folk, der savner selskab på den ene og den anden måde. Og det gode ved at have en blomst som livsledsager er, at man aldrig behøver give den blomster.”

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt