NATIONENS ØJE

Kronprinsen laver reality-show: Paradise Castle

Frederik vil vise danske unge, at det ikke er så ønskværdigt at være kendt, ved at filme sit eget hårde liv

”Dårlig reality giver deltagerne status, uden at de skal opnå den selv. Og almindelige mennesker ser jo op til de her tosser, der kun er interesseret i at knalde hinanden eller jage provinspiger.”, forklarer Frederik, hvis bror prins Joachim også medvirker i Paradise Castle, der allerede er solgt til TV3.

Kameraerne skal fange den barske hverdag helt tæt på. ”Hver morgen elleve nul nul SHARP står butleren der.”, siger Frederik. ”Og så er der et benhårdt program resten af formiddagen.”

”Frederik er under ekstremt pres. Danskerne kan jo til hver en tid ændre grundloven og stemme ham ud.”, siger TV3-redaktør Steffen Bjergved. ”Vi kan ikke afsløre, om han får kronen til sidst. I kongehuset er intet afgjort på forhånd.”

Der bliver dog også tid til afslapning på diverse luksusyachter. Frederik insisterer dog på, at han ”ikke er på badeferie”.

”Jeg er her for at spille spillet.”, siger han om et spil, hvor han og broderen vædder et års apanage om, hvem der kan ramme butleren med en champagneprop.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt