NATIONENS ØJE

Gud sender lyn i vrede over Roskilde-program

Meteorologer og teologer enige: Skybruddet skyldes Vorherres utilfredshed med Roskilde Festivals musikprogram

Danskerne starter en uges syndig druk og hor under sabbatten!”, raser Gud, der kalder Roskilde Festival ”nutidens Sodoma og Gomorra”. Derfor har han nu ladet over 12.000 lyn ramme Danmark.

Teologer mener dog, at den guddommelige vrede i virkeligheden handler om musikvalget.

”Gud er som sædvanlig skuffet over, at Dylan ikke er på plakaten.”, forklarer biskop Kjeld Holm. ”Han er vred, fordi han godt gad se Springsteen, men ikke rigtigt kender de andre bands. Vi kan nok godt forvente nogle mavesure stentavler med bud som "Du må ikke spille elektronisk musik og tiltrække teenagere" og "Du må ikke spille så højt”.

DMI vurderer, at hvis regn-prognoserne er korrekte, vil hele Danmark være under vand om 40 dage. Gud mener dog ikke, at der er tale om en overreaktion.

”Jeg er kommet på Roskilde siden tidens begyndelse! Og nu dyrker I også jeres indie-afgud dér, ikke engang kun på Northside! Hvis det her ikke skyller djævelskaben væk, så sender jeg græshopper under Bon Iver!”, truer han. ”Jeg har også overvejet at forvandle badesøen til blod, men den ville formentlig blive lækrere af det.”

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt