NATIONENS ØJE

Religiøst kompromis: Skær hele penis af

Sareen indgår aftale med religiøse ledere om at forbyde omskæring, men til gengæld tillade, at hele penis fjernes

Debatten om omskæring af drengebørn raser, men nu har kirke- og ligestillingsminister Manu Sareen (R) fundet en løsning. ”Omskæring er tortur, fordi man skal leve med arrene bagefter og sexlivet påvirkes. Hvis hele penis fjernes, er de ting slet ikke relevante mere.”, forklarer han.

Forslaget har bred opbakning i de forskellige trossamfund. ”Det vil virkelig sende et signal til Gud om, at hey, jeg mener det alvorligt. Ingen kan argumentere med en manglende penis.”, forklarer rabbiner Benjamin Levy. ”Det er desuden mere hygiejnisk. Man skal slet ikke vaske sig og undgår helt nakkeost. Og nakkeost blander jo mælkeprodukter og kød, hvilket ikke er kosher.”

Den kvindelige debattør Anne-Grethe Bjarup Riis er begejstret. ”Det er en dybt forældet idé, at mænd skal have en seksualitet. Nu må vi sgu lige komme videre som samfund, altså.”

Også Manu Sareen ser penisløshed som positivt for ligestillingen. ”Det er slut med kvinders penismisundelse. Og mænd vil ikke længere gide tjene mere end kvinder, når vi ikke skal imponere dem. Det vil faktisk være meget afslappende.”

Han mener ikke, at det på længere sigt vil have negative konsekvenser for religiøst opdragede mænd. ”De lærer jo i forvejen, at sex er syndigt uden for ægteskab, så hvad skal de bruge den til? Ægteskabssex? Der kan jeg berolige med, at det er lige så stor en myte som Gud.”

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt