NATIONENS ØJE

TV3 tvang 'Fristet'-deltager til at aflive handicappet dreng

Chokerende beretninger om de kontroversielle reality-optagelser i Thailand vælter frem. Således har en deltager været udsat for et moralsk dilemma, hvor et fattigt, handicappet gadebarn skulle likvideres i bytte for et pengebeløb

Det er en tydeligt irriteret TV3-pressechef Søren Hedman, der igen må forsvare den kontroversielle udsendelse.

"Vi er nødt til at være den mest grænseoverskridende station i kanal-landskabet. Det koster vores seere uforholdsmæssigt mange penge at kunne se vores kanaler og derfor må den kapitalstærke seer-elite forvente at kunne se deres golf, Champions League og kontroversielle snuff her hos os. Desuden er det jo ikke OS der rent faktisk skyder nogen. Vi filmer bare personer der gør noget, vi tilfældigvis har arrangeret. Du holder jo heller ikke TV2news ansvarlig for, at der er krig i verden, vel?", spørger pressechefen retorisk.

Deltager og barnemorder Lindsay Eriksen har dog til dels fortrudt sin medvirken.

"Jeg sagde 'Ja' til at være med for at lære mig selv bedre at kende og for at få afprøvet nogen grænser. Det må jeg sige er lykkedes. Når man står i det desperate spændingsfelt mellem pludselig monetær belønning og at skåne et menneskeliv er man helt ude i grænselandet af at realisere sit potentiale", rationaliserer den 20-årige servitrice.

"Men set i retrospekt er 6000 kr for at skyde et barn i hovedet alt, alt for lidt, når nogen af de andre fik 8000 for at spise en hundelort".

Lindsay tager det efter omstændighederne rigtigt pænt at befinde sig i et fængsel i udkanten af Bangkok, hvor hun skal afsone tre gange livstid for det koldblodige mord, men som hun siger: "Jeg kan mærke, at jeg er utroligt populær herinde i fængslet. På den måde minder det meget om Karel van Mander, bare med mindre rygeterrasse og mere analvoldtægt".

Programmets vært, evigunge Adam Duvå Hall, tordnede i dag videre på sin Facebook-profil imod det, han betragter som værende direkte usandheder fra mediernes side. Som han formulerede det tidligere i dag:

"Så stopper løgnehistorierne. For det første var der ikke NOGEN der tjekkede om det var en dreng eller en pige vi nakkede, så lad være med at skrive ting I ikke ved en skid om - Og i øvrigt skulle han/hun/den dø alligevel!!! Det skal vi fucking allesammen medmindre vi er Gandalf så STFU, Bitches!!!".

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt