NATIONENS ØJE

Sass indrømmer: "Ja, jeg skød Makrellen"

En presset Henrik Sass Larsen tilstår nu, at hans relation til rockermiljøet er langt større end hidtil antaget

"Godt, så ordner vi det én gang for alle", starter en tydeligt irriteret Henrik Sass Larsen det hastigt arrangerede pressemøde.

"Nu fortæller jeg alt om min fortid i rockermiljøet - og så lader I være med at skrive mere om det, så det kan komme til at handle om politik igen", forklarer han, mens han gør klar til sit foredrag.

Og det er ikke småting der kommer frem. Således afslørede Sass at han i en lang periode var præsident for rockergrupperingen 'Nightriders of Armageddon MC', der huserede i området mellem Solrød og Køge op gennem 80'erne.

"Det var mig, Suzuki-Torben, Hyundai-Pelle, Lada-John og Bauknecht-Carsten, hvor sidstnævnte fik sit karakteristiske tilnavn, fordi han ikke havde en bil, men en vaskemaskine af mærket Bauknecht", erindrer Sass, inden han smider bomben:

"Det var faktisk mig der skød den daværende Bullshit-præsident, Makrellen, tilbage i 1984. Og så sørgede jeg for at hænge 'Jønke' op på mordet. Det var fandeme smart gjort, hvis jeg lige skal rose mig selv et øjeblik - men nå, det var det. Er I så færdige med at være efter mig?", spørger Sass pressen retorisk.

Til spørgsmålet om, hvorfor Sass gik ind i politik i stedet for at følge sin kriminelle løbebane, svarer han: "Det er det samme. Bare med mere gratis mad og færre rygmærker".

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt