NATIONENS ØJE

3F-formand ikke i tvivl: "Saxo Bank har underjordisk hacker-hær"

"Kun Saxo Bank kan være i besiddelse af de gigantiske ressourcer, personale og bygninger, der skal til for at hacke en hjemmeside for en dansk fagforening", fastholder Poul Erik Skov Christensen

"Angrebet kom fra udlandet. Det er vi ikke i tvivl om. Vi har nemlig været så smarte at have en slags analyseprogram, der kan se hvor i verden de datamater, der læser vores hjemmeside står henne - Ja, den havde I nok ikke regnet med, Saxo Bank", triumferer 3F-formanden, der forleden blev beskyldt for injurier, fordi han havde gjort netop den liberale bank ansvarlig for finansieringen af hackingen.

"Men det er jo kun indtil jeg har bevist det. Hvem skulle det ellers være? Hvem har ellers råd til at ansatte en hær af dyre, udenlandske dataloger, kryptologer og matematikere og placere dem i en underjordisk bunker, hvorfra de kan arbejde dag og nat på at sætte min hjemmeside ud af spillet? Det kan KUN være Saxo Bank, der sidder inde med de midler", fastslår Christensen.

Et kritisk spørgsmål omkring, hvorvidt det reelt har været så kompliceret at hacke 3Fs website som det påstås, har Poul Erik Skov kun hån tilovers for. "Det er umuligt. Sikkerheden var i top. Helt i top. Mit password indeholdt både store og små bogstaver og tal. Ubrydeligt", fastslår han og sukker:

"Hvis De så bare havde valgt at bruge gode, danske hackere med ordnede forhold".

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt