NATIONENS ØJE

CHOK: Grønland nu helt forsvundet

Den store ø og en ung nation i det danske rigsfællesskab er forsvundet, formodentlig smeltet fuldstændigt og skyllet væk grundet ekstremt klima. Se hvad de kendte siger til det

For et par timer siden var det endegyldigt farvel. Det viste satellitbillederne af det iskolde vand, der er det eneste skue, på det sted hvor den før så prægtige ø befandt sig.

Det er en katastrofe af et hidtil uhørt omfang, så vi har skyndt os at ringe til de kendte for at få deres umiddelbare reaktioner.

"Det var da godt nok pokkers", siger en forbavset Jim Lyngvild. "Men de har jo kajakker og lever af ting i havet, så der er vel ikke sket det store", mener han.

Rejsekongen Stig Elling fra Star Tours føler at han sagtens kan relatere, da "Jeg selv havde en helt oversvømmet kælder sidste år. Men et helt land? Det må blive rigtigt dyrt i forsikringspenge".

Sangfuglen Julie Berthelsen beskriver sig selv som værende "Simpelthen bare helt paf. Jeg er jo selv fra Grønland og havde en masse ting stående der".

HKH Dronning Margrethe II ville ikke kommentere begivenheden, men lod forstå at hun finder det: "Rigtigt irriterende. Der tog Vi meget tit på ferie".

Se og Hørs livsstilsekspert, Mads Christensen er altid god for en kontroversiel bemærkning: "Hvis grønlændernes ø synker, er det fordi De ikke holdt af den. Sorry to say it. Japanerne havde sat pontoner på Deres øer, hvis det var ved at ske for dem. Der er en mentalitetsforskel der", vurderer han. 

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt