NATIONENS ØJE

Wozniacki tvangsindlagt med vrangforestillinger

Tennisspilleren rablede usammenhængende om, at hun ”kommer til at nå langt i OL”

Caroline Wozniacki blev her dagen før OL-starten tvangsindlagt på et psykiatrisk hospital i London. Den danske tennisstjerne var begyndt at udvise alvorlige forstyrrelser i sin dømmekraft, da hun flere gange hævdede, at hun forventede medaljer.

Wozniackis læge, dr. Ken Watts, forklarer, at OL-feberen kan ramme alle: ”Vi troede egentlig, at den var udryddet i Danmark, men blandt andet sejlsport har været en slem smittekilde til den danske befolkning.”

Den har således allerede spredt sig til civile. ”Vi ser alle de klassiske symptomer, primært hype-artikler i BT. Folk er så vilde efter guld til Danmark, at de hallucinerer om sportsgrene, der slet ikke findes.”, fortæller dr. Watts. ”Skydning for eksempel. Det er jo en feberdrøm, at nogen skulle gide følge med i det.”

Caroline befinder sig tilsyneladende fint på psykiatri-afdelingen. Blandt andet har hendes utroligt høje vanvidsråb skabt respekt hos de andre patienter. Hendes træner og far, Pjotr Wozniacki, er dog knust. ”Vi prøvede at slå feberen ned ved at vise Caroline hendes egne statistikker, men intet hjalp. Hun blev ved med at fable om verdensranglisten, så hun til sidst måtte bæltefikseres.”

Caroline Wozniacki ventes muligvis at være klar til næste OL, hvis hun vel at mærke holder op med at sige, at hun helt sikkert bliver klar til næste OL.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt