NATIONENS ØJE

AGK overtages prompte af Vejlegården

"Jeg har haft held med et par driftsmæssige beslutninger, så jeg har mere end rigeligt råd til at købe hele holdet", forklarer Amin Skov, der glæder sig til at afvikle Champions League-hjemmekampe i restaurantens selskabslokaler

Knapt nåede nyheden om AGKs konkurs at brede sig, før den kontroversielle restaurantejer, Amin Skov, opkøbte resterne.

"Jeg regnede lidt på det og det hænger jo fint sammen. Mine øvrige ansatte får 110,50 kr i timen. En håndboldkamp varer en time. Så er det jo nemt nok at regne ud hvad det koster - og det er oven i købet så smart, at uret stopper når de dovne hunde bare står stille og krydrer røv", forklarer Skov og forsikrer at der også vil være andet arbejde til spillerne:

"Ja, de kan da gå til hånde forskellige steder i restauranten når der ikke er kamp. Gerne klædt ud som maskotterne Albert og Gloria. Så kan de fortælle gæsterne om dagens ret. Det vil børnene elske".

Blokaden af restauranten mener iværksætteren ikke spiller nogen større rolle. "Nej, hvis man kan gennemtrænge Bjerringbros stærke 6-0 forsvar, kan man nok også komme forbi et par buttede metalarbejdere".

Det var en kortfattet Mikkel Hansen der fra London kommenterede nyheden om den nye arbejdsgiver:

"Dejligt. Jeg er bare lykkelig over at jeg ikke skal ud at lede efter et rigtigt arbejde. Så ville jeg nok være nødt til at blive klippet og alt muligt".

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt