NATIONENS ØJE

Pia Kjærsgaard: Nu skal jeg slappe lidt af og hade alle fremmede sammen med familien

Den populære stifter trækker sig som partiformand fra sit indflydelsesrige højrefløjsparti, men beroliger sine fans: "Jeg vil selvfølgelig stadigvæk hade muslimer og alt udansk. Nu vil jeg bare i højere grad hade dem sammen med mine nærmeste"

"Jeg er jo efterhånden blevet 65 og vil gerne trække mig, mens folk stadig forbinder mig med fremmedhad og populistisk leflen for laveste fællesnævner. Derfor overlader jeg posten som partiformand til Kristian Thulesen Dahl, så I ikke selv skal fumle rundt med at vælge noget andet".

Det var beskeden til folketingsgruppen og Danmark sent i går aftes.

Men Pia Kjærsgaard forsikrede at hun stadig vil fortsætte partiets værdikamp: "Så længe der er folk i Danmark der render rundt og taler andre sprog eller dansk med så meget accent, at man hele tiden er nødt til at sige: "Hvad siger du? Det forstår jeg ikke. Hvor længe har du været prinsgemal?". Den kamp vil jeg selvfølgelig fortsætte", understreger hun.

Men det bliver altså nu i højere grad sammen med familien i kolonihaven eller huset i Grækenland i gode venners lag:

- "Hvor vi drikker os pattestive i Retsina og kaster kapsler efter den inkompetente lokalbefolkning", ler hele Danmarks Pia.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt