NATIONENS ØJE

WSPA: 'Vild Med Dans' er mishandling

Efter gårsdagens afsløring af deltagerne kritiserer dyrevelfærdsorganisation TV2 for at tvinge uskyldige semikendte til ydmygende dans

”Alle ved, at det er forkert at slå en bjørn for at få den til at danse.”, siger dyrerets-aktivist Ken Islington fra WSPA. ”Men ingen tænker på, at det er lige så forkert at bilde Saseline Sørensen ind, at hendes karriere har godt af det.”

Organisationen arbejder nu på en kampagne for at redde 'Vild Med Dans'-deltagerne fra de kummerlige forhold, de lever under. ”Mange tramper rundt i deres eget afføringsindsmurte image hele dagen.”, raser Ken Islington. ”De kan ikke selv se, hvor skidt de har det, fordi de aldrig har kendt andet end mediebranchen.”

Programmet har endog indfanget vilde sportsfolk som Lars Rasmussen. ”Det er ekstra synd, for de har jo haft en naturlig karriere i det fri, hvor de har skullet klare sig selv baseret på talent og hårdt arbejde. Derfor er det meget smertefuldt at se dem svækkede, stive og falsk smilende i det her cirkus.”, mener Ken Islington.

TV2 benægter alle anklager om mishandling. ”De har det godt her hos os.”, mener underholdningschef Gitte Madsen. ”Og desuden ville de slet ikke kunne klare sig selv, hvis de blev sluppet ud. Hvis en som Joakim Ingversen, der er født i fangenskab her på TV2, skal overleve, så er vi nødt til at beskytte ham mod den virkelige verden.”

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt