NATIONENS ØJE

Stampe: Racistisk af Cafe Viking ikke at betale beskyttelsespenge

"Det virker som leflende markedsføring for Dansk Folkeparti-segmentet at gøre et stort nummer ud af at nægte at betale beskyttelsespenge til medborgere af anden etnisk oprindelse end dansk" mener De Radikales Zenia Stampe

Mens de fleste borgere på Nørrebro bakker op omkring den bramfri Jane Birgitte Pedersen fra Ægirsgades Cafe Viking, der har nægtet at betale beskyttelsespenge til indvandrerbanden 'Brothas', stiller De Radikales Zenia Stampe sig hovedrystende overfor det hun kalder: "En meget skarpt optrukket front mellem 'Os' og 'Dem'".

"Problemet er, at det er grus direkte i integrationsmaskineriet, med sådan en håndfast stædighed fra Janes side. Nu kommer alle med anden etnicitet til at møde modstand i den konstruktive dialog med danskerne omkring betalingen af disse penge. Det er jo ikke fair, medmindre Jane også afviser at betale penge til danske rockere og også gør et lige så stort nummer ud af dét", mener Stampe, der dog ikke vil lægge skjul på, at hun finder hele ideen om afpresning forkastelig.

"Ja, selvfølgelig gør jeg det. Det gør jeg som enhver anden. Men vi må ikke glemme, at det er os selv som samfund der har skabt et miljø i Danmark, hvor nogen kan finde på at gå sammen i kriminelle grupperinger og undertrykke et helt lokalsamfund. Det er altså din og min skyld - og ikke mindst den tidligere regerings", fastslår det unge folketingsmedlem.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt