NATIONENS ØJE

Alle køllemænd fra skadestueangrebet har meldt sig selv til politiet

"Vi snakkede om det og blev enige om at vi jo ødelagde det for alle andre", fortæller de brødebetyngede gerningsmænd fra Vollsmose

Det var en flov gruppe af 60-70 hærværksmænd fra episoden på Odense Universitetshospital natten til tirsdag, der for mindre end en time siden dukkede op på en politistation i Odense for at melde sig selv.

"Det startede med at vi mødtes, for at grine af at hospitalet havde glemt at tænde for videoovervågningen på skadestuen. Så var der en der nævnte Trine Bramsens bemærkning om at 'vi skulle overveje om vi ville være her eller rejse hjem', hvilket vi blev ret sure over da vi bor her", fortæller en anonym ung, der afbrydes af en anden anonym ung, der fortsætter:

"Ja, så blev vi skidesure, fordi vi hidsede hinanden op, men så prøvede vi rent faktisk lige et øjeblik at overveje det - og så var vi sådan lidt: "Hov... Hvad fanden er det egentlig vi har gang i?!?"", fortæller han.

"Så var der en lidt flov stemning, hvor vi kiggede på hinanden og tænkte at det fandeme ikke er i orden. Dem der arbejder på skadestuen har jo ikke gjort noget og det er skidesynd for alle dem der bare bor i Vollsmose og ikke laver ballade. Det var jo eid og alt muligt. Pissedumt af os, altså", siger en ung, der før gruppen troppede op på politistationen var i Kop og Kande for at købe en ny vase til skadestuen, som erstatning for den han i affekt fik smadret med en kølle.

De unges beslutning om at melde sig selv roses fra alle sider og der er netop nu spontan fest på politistationen, hvor alle danser.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt