NATIONENS ØJE

Sket før: Også Anders Fogh forfulgt af ondsindede hetero-rygter

Den tidligere statsminister og nuværende generalsekretær for NATO var under offentlig mistanke for at være skabsheteroseksuel

Helle Thorning-Schmidt ægtemand, Stephen Kinnock, er bestemt ikke den første person, hvis seksualitet har været til offentlig debat.

"Det er ret almindeligt at politiske modstandere starter sådanne rygter ud fra en devise om, at hvis man bare gentager en løgn tilpas mange gange, så passer den nok - og der er ikke nogen tvivl om, at hvis man spørger manden på gaden vil han være overbevist om at Fogh ikke kun var til flamboyante orgier i Ørstedsparken, men også kunne finde på at rende rundt i afdæmpet tøj i privaten", forklarer Ekstra Bladets ekspert i toppolitik og seksuelle forhold, Hans Engell.

Rygterne tog for alvor fart, da ukendte rygtesmede kædede Anders Fogh seksuelt sammen med hans kone Anne Mette Rasmussen, en udadvendt og letlevende celebrity fra miljøet omkring 'Vild med Dans' og '4 stjerners middag'.

"Jeg har faktisk mistanke om at Fogh selv startede rygtet om at han var sammen med sin kone, fordi polakken Marek ellers kunne risikere at komme i skattemyndighedernes søgelys", afslutter Engell. 

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt