NATIONENS ØJE

Nik og Jay-ejet selskab konkurstruet efter ulovlig transaktion på firmakonto

En bankgæld på 13 millioner i en af musikernes firmakonstruktioner er tilsyneladende gået til bl.a. mexicansk mad og et køretøj med absurd store hjul

"Det er jo pilulovligt, det der er sket her. Man får det indtryk at den ureglementerede frigørelse af kapital på firmaets konto er gjort helt uden skelen til, om der skulle stås til ansvar for det senere. I det hele taget virker det som om, at formålet har været at anvende flest mulige ressourcer på kortest mulig tid", siger Susan Grønbech, der har kulegravet regnskaberne for Børsen.

"Se her. En regning på 6000 kr fra Taco Shop på Nørre Farimagsgade. Det er et uhørt højt beløb for et frokostmøde. Men det er ingenting imod den her", siger Grønbech og fremviser en afsindig regning på 400.000 kr for et specialfremstillet køretøj med alufælge i 24 tommers størrelse, hvilket er nærmest umuligt at montere på en Suzuki Liana.

"De må have været bevidste om, at det ville blive opdaget før eller siden, så deres bevæggrunde må have været noget vi ikke kender til. Måske havde de tænkt sig at gå undercover i Argentina, eller på anden måde forsvinde fra jordens overflade. Jeg skal virkelig ikke kunne sige det", afslutter hun.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt