NATIONENS ØJE

Station City: "Så nu vil I ikke have fri narko alligevel? Kan I bestemme jer?"

Når der i månedsvis ikke har været foretaget anholdelser af pushere på Vesterbro skyldes det ikke negligering. "Næ. Vi troede det var et folkekrav. I snakker jo aldrig om andet end mobile fixerum og Amsterdam", raser tillidsmand Michael Møller

Da TV 2-nyhederne i går kunne afsløre, at pusherne på Vesterbro har haft frit spil til at sælge narko i månedsvis, var det en rasende tillidsmand fra Station City der svarede igen:

"Skal vi nu til at symptombehandle og anholde tilfældige pushere, mens bagmændene går fri? I taler aldrig om andet end de stakkels narkomaner, der er nødt til at begå kriminalitet for at betale for stoffer og alle de lovlige fixerum de skal have alle steder! Frank Jensen taler ikke om andet end en legalisering af hash, men når vi så prøver at indrette os efter jeres ønsker, så er dét åbenbart et problem", raser Michael Møller.

Chefpolitiinspektør Jørgen Aabye siger, at politiet i princippet godt kan begynde at tage sit arbejde alvorligt igen, men som han pointerer:

"Det kommer så bare til at gå ud over andet politiarbejde. Vi har ikke ubegrænsede ressourcer. Hvis vi pludselig skal til at sætte ind overfor narkotikahandel, kan det f.eks. betyde et farvel til den ellers populære og næsten permanente fartkontrol ved Langebro", understreger han.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt