NATIONENS ØJE

Ekstra Bladet gør op med spinkultur. Udkommer fremover som pamflet

"Vi var i en situation, hvor spindoktorer og mediepartnere dikterede vores redaktionelle indhold. Det stopper nu", siger Poul Madsen og præsenterer avisens nye handy pamflet-format

"Det føles altså rigtigt, rigtigt rart i maven at tage den beslutning", fortæller den lykkelige chefredaktør Poul Madsen, der ikke længere ønsker at blive brugt som et redskab af magthaverne.

"Nej. Vores avis var jo stort set ikke andet end dikterede historier fra det ene eller det andet partis pressekontor, samt telefaxen fra SKAT der sprøjtede udvalgte borgeres skatteoplysninger ud i en lind strøm. Ja, så havde vi selvfølgelig vores mediepartneres præfabrikerede artikler og alle de ligegyldige ting Mascha Vang ringede til os og sagde, men nu stopper det altså - Nu skal Ekstra Bladet igen finde tilbage til sine kernekompetencer", siger en lettet og stolt Poul Madsen og fremviser avisen i dets nye pamflet-format.

"Som man kan se, er den jo ganske enkel og overskuelig", forklarer han. "På forsiden har vi logoet og Side 9-pigen og på bagsiden finder vi massage-annoncerne og Morten Ingemanns fornøjelige stribe", smiler Madsen og understreger at internet-udgaven stadig fortrinsvis vil have fokus på forummet 'Nationen!', der bedst kan beskrives som: "En slags Facebook, bare for nazister". 

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt