NATIONENS ØJE

Nedrevet Vollsmose skal bruges til at bygge sikkerhedsmur rundt om Vollsmose

"Det løser selvfølgelig ikke noget bare at rive bygninger i Vollsmose ned. Medmindre vi genbruger byggematerialerne til at konstruere en gigantisk mur", mener Folketingets Integrationsudvalgs formand, Trine Bramsen

"Jeg synes det er fuldkommen genialt, det vi er nået frem til", sagde en smilende Trine Bramsen ved et pressemøde tidligere i dag.

"I stedet for at tage afstand fra parallelsamfundet omfavner vi det, med en grøn genbrugsløsning, der vil skabe masser af arbejdspladser mens konstruktionen af den 6 meter høje mur står på".

Bramsen ville ikke ud med et officielt navn for muren, "men i Integrationsudvalget kalder vi den allerede 'Bøgemuren', opkaldt efter Bøgeparken, der er navnet på det første boligbyggeri vi jævner med jorden", afslørede hun.

Til et spørgsmål om, hvorvidt der bliver mulighed for at slås med køller i den kommende fri-zone, svarede Bramsen:

"Hvis du refererer til min udtalelse om, at ballademagerne skal rejse hen til et sted, hvor man kan slås med køller, så: Nej. Man må ikke slås med køller. Der kommer til at være lige så meget politi til at sørge for ro og orden i området, som vi har på Vesterbro og Christiania", sagde hun, mens hun blinkede indforstået med sit venstre øje.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt