NATIONENS ØJE

Klumben observeret med Pepsi Max

Den ellers normalt så Faxe Kondi-promoverende undergrundsrapper blev natten til i går set med en sodavand, der ikke er på Klumben og Raske Penges liste over godkendte sodavand

"Ja, det er rigtigt", indrømmer en brødebetynget Klumben, da det går op for ham at der er adskillige vidner til episoden og muligvis et enkelt grynet billede taget med en ældre mobiltelefon.

"Jeg var påvirket af cannabis og jeg tror der sker det, at der simpelthen ikke er hverken Faxe Kondi, eller de to øvrige godkendte sodavand, Cocio og Jolly Cola, i køleskabet. Det var min mormors 80 års fødselsdag og hun har ganske enkelt ikke forstået min 'rider'", forklarer rapperen om den seddel han altid sender ud før han tager del i et arrangement.

"Men det korte af det lange er i hvert fald, at onkel Klaus får stukket en Pepsi Max i hånden på mig og fordi jeg er skæv synes jeg det er helt vildt skægt at den hedder Max, så jeg tager imod den, dum som jeg er. Men jeg vil gerne understrege: Jeg drak ikke af den. Jeg tog en tår, men jeg spyttede den ud igen med det samme".

Mens Klumben håber, at hans fans med tiden vil lære at tilgive, er makkeren Raske Penge stadig i 'tænkeboks' omkring hvorvidt duoen nogensinde kan opbygge tillid til hinanden igen og fortsætte samarbejdet.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt