NATIONENS ØJE

Kvinder skuffede over erotisk tvang i praksis

Danske kvinder er vilde med den erotiske bogserie 'Fifty shades of Grey', men kan ikke anbefale rigtige eksperimenter med smæk, dominans og underkastelse

Når kvinder verden over lever sig ind i hovedet på den 22-årige studerende, Anastasia Steele, fra forfatteren E.L. James' bogserie 'Fifty shades of Grey', har beretningerne om erotisk underkastelse og tvang bedst ved: "At blive i fantasien", som Ellen Frithmod fra Danbolig på Rantzausgade i København formulerer det.

"Da jeg læste om, hvordan den stenrige og smukke Christian Grey fik Anastasia til at give sig fuldstændigt hen til hans vilje, blev jeg erotisk opstemt og besat af tanken om at prøve det samme", fortæller den helt normale danske kvinde.

Efter intens overtalelse gik hendes mand, Erik Tzetzlaff fra Bilka Hundiges Frugt og Grønt afdeling modvilligt med til eksperimenterne, hvilket langtfra levede op til Ellens forventninger.

"Nej. Han fandt forholdsvist hurtigt ud af, at den erotiske magt han havde over mig kunne bruges til at sætte mig til huslige opgaver, såsom støvsugning og afrimning af fryseren - og når han straffede mig korporligt med smæk med sit bælte virkede det som om, at hans nydelse slet ikke var af erotisk karakter", fortæller Ellen Frithmod og begrunder sin tese med, at gemalen ofte sagde: "Jeg nyder at slå dig på en ikke-erotisk måde".

Erik Tzetzlaff har dig ikke i sinde at opgive de erotiske lege foreløbig. "Jeg har fået smag for dominansen", forklarer han. "Og så sparer vi også en del penge til benzin, ved at jeg kan ride på ryggen af min værdiløse slavetøs til og fra Hundige hver dag".

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt