NATIONENS ØJE

Cannabis nu ikke-eksisterende i Danmark

Efter politiets nye Task Force Pusherstreet i går konfiskerede nul gram hash på Christiania er konklusionen klar: Hash-problemet er nu løst for altid

"Jeg har troet på det hele vejen, selvom folk har grinet af mig og har peget fingre og har råbt: "Idiot!". Men vi vandt. Hash-handel er nu en saga blot, som de der 56k modemmer, der sagde lyde og kopper - sygdommen, ikke de der beholdere med hank i", fortæller en glad leder af task forcen, Poul Kjeldsen.

"Det glæder mig at misbrugerne endelig har forstået vores budskab om nultolerance og ønsker at være "høje" eller "skæve" på livet, ligesom eksempelvis ham der", siger Kjeldsen og peger på en glad, forbipasserende gadegøgler. "Og det er faktisk ikke kun cannabis vi har fået ram på", triumferer han. "Drengene på Station City har faktisk ikke anholdt en eneste pusher på Vesterbro i lang tid. Sådan, drenge".

Poul Kjeldsen mener ikke, at det har haft betydning at gårsdagens razzia var annonceret på forhånd. "Nej, det kan jeg ikke se. Pusherne derude ved jo godt, at vi vil komme der tit. Måske allerede om et halvt år, hvem ved?", afslutter han.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt