NATIONENS ØJE

Parkeringsoptøjer efter historisk parkeringsdom

En dom fra Østre Landsret der har afgjort, at en bilist kun kan pålægges én parkeringsafgift pr. forseelse har fået tusindvis af bilister til at spontanparkere ulovligt i glædesrus

Den ellers normalt  så fredelige Lyngbyvej er kun et af de mange steder i Danmark, der netop nu er blokeret af euforiske parkeringssyndere, der har parkeret deres køretøjer uden hensyntagen til gældende lovgivning og i stedet løber rundt i flokke, for at fange parkeringsvagter og klippe håret af dem.

"Ja, hvorfor ikke", ler en glad parkeringssynder, Grethe Laks Eriksen. "Så koster det 510 kr, men til gengæld kan man blive holdende til evig tid! Det er ligesom et livsvarigt turpas til Tivoli! Min Volvo V40 kommer ALDRIG til at forlade sin nuværende ulovlige parkeringsplads ved Vibenshus Runddel", smiler hun, mens hun kronrager en indfanget parkeringsvagt.

Anders Møller fra Center for Parkering beklager dagens dom.

"Jeg synes det fungerede bedre dengang mit korps og jeg bare lavede regler, som vi synes de burde være. Det er nu engang os der står med fingrene i jorden og hvis du for eksempel udviser parkeringsforagt og holder 9,5 meter fra et hjørne i stedet for 10, burde du have en bøde hvert fjerde minut. Så laver du ikke dén fejl igen", forklarer han.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt