NATIONENS ØJE

Joachim B. Olsen udfordrer Cekic til at hænge i ting

"Hvis kvinder skal have lige så meget i løn som mænd, burde de så ikke kunne hænge lige så længe i ting med kun én hånd, som mænd kan?", spørger politikeren retorisk

Liberal Alliances karakteristiske arbejdsmarkedsordfører er træt af, at høre om kvinder der vil have ligeløn.

"Nu skal jeg forklare hvordan ting virker: Hvis to personer går ud i en skov for at jage dyr og den ene kommer tilbage med tre hjorte og den anden kun en, så var den første jæger bare bedre end den anden! Så må den dårlige jæger jo sige til sig selv: "Måske skal jeg ikke jage hjorte, men få et rengøringsjob eller blive stripper". Længere er den ikke. Det er ikke samfundets skyld, at kvinder gennemsnitligt vurderet er elendige til hjortejagt", harcelerer han.

Den adrætte kæmpe vælger at understrege sin maskuline overlegenhed, ved at hoppe op og med kun én hånd få et solidt greb i en trappeafsats, hvor han ubesværet gennemfører det resterende interview.

"I kuglestød støder mænd kugler på 7,26 kg, i modsætning til kvinder der støder kugler på 4 kg og sådan er det hele vejen igennem. Selvom det primært er kvinder der laver mad, er det Claus Meyers kogebøger de bruger. Skal de så også have Claus Meyers løn for deres skamløse plagiering?", spørger Olsen inden han får øje på SFs Özlem Cekic, der forsøger at komme forbi.

"Hva'så Özlem!", råber han. "Kom herop og hæng, hvis I kvinder er så dygtige. Se, om du kan hænge lige så længe som mig. Du må bruge begge hænder, hvis du har lyst", lokker han, mens Cekic fortsætter og lader som om hun intet hørte.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt