NATIONENS ØJE

Mænd vil også have deres kønsdele på Gocards

"Når kvinder viser deres 'almindelige bryster' frem, er alle enige om, at de er smukke og unikke. Når vi mænd gør det, ender det ofte med en politisag", mener mandeforkæmper og opfordrer til større tolerance overfor almindelige penisser i byrummet

"Det er som om det kun er kvinders kønsdele der må pryde det offentlige rum. Almindelige vaginaer. Almindelige bryster. Ved I hvad? Min penis mødes af en del mere modstand end jeres bryster gør. Det er i hvert fald min helt klare erfaring", siger Bjarne Lüders, mandeforkæmper og initiativtager til det såkaldte Gocard med de pæne, naturlige penisser, hvoraf enkelte er erigerede, for "sådan ser de altså ud, når vi er alene med dem".

"Jeg ved ikke hvorfor kvinder hader penisser i dagligdags situationer. Jeg kan forestille mig, at de måske bliver forvirrede af, at se porno konstant og derved får det fejlagtige indtryk, at en almindelig penis er meget omfangsrig, erektionsstærk og uhyre resistent overfor stimuli. Hey, det er altså ikke tilfældet, tøser! Det er dén historie vi forsøger at fortælle med Gocardet. Udover at det er frækt, utroligt frækt, at have sin penis stillet til skue på denne måde for hele verden. Uh, hvem ved, hvem der kigger med?", spørger han.

Lüders fortæller, at det ikke var svært at finde villige modeller. "Faktisk slet ikke - og alle må gerne holde op med at sende flere billeder nu", opfordrer han. 

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt