NATIONENS ØJE

Odysseus forklarer kikset hjemtur med Apple Maps

"10 år tog det at komme hjem på grund af det elendige kortsystem! Lad seriøst være med at opgradere til iOS 6.0", advarer den kendte skikkelse fra græsk mytologi

"Se her. Nu indtaster jeg ruten fra Troja til Ithaka", fortæller Odysseus Laërtiadês, mens han behændigt håndterer sin nyindkøbte iPhone 5. "Normalt vil jeg tro, at der er 1700 km mellem Troja og Ithaka, men her: Hvordan fuck kommer Bispeengbuen pludselig ind i billedet?", spørger sagnhelten retorisk, mens han beretter om de store kvaler med kortsystemet.

"Vi er færdige med det Troja-slag. Det har været en succes. Min idé med at kravle ind i en træhest virkede, og så skal vi jo egentlig bare hjem og drikke bajere. Men jeg har glemt min normale TomTom GPS derhjemme og tænker: Jeg bruger da bare min nye iPhone. STOR FEJL!", råber Laertes søn.

"Det har været helt nuts", forklarer han. "Jeg mistede flere hundrede mænd. Flere blev tryllet om til svin. Der var syngende havfruer. Der var en kyklop vi kom til at pisse af, hvilket var dumt, for det var Poseidons søn. Man fucker ikke med Poseidons søn. Lortetelefon", råber Odysseus, der kraftigt overvejer at skifte til Android, medmindre Apple fikser problemet hurtigst muligt.

"For hvis det bliver ved sådan der, er det lige ved, at jeg hellere vil anvende offentlig transport", afslutter han.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt