NATIONENS ØJE

Ekspert revser Forbrydelsen 3: "Politifolk der arbejder? Totalt urealistisk"

I virkelighedens verden ville Sarah Lund stå ved Langebro og lave fartkontroller, mens resten af korpset afspadserede eller opdaterede Twitter, vurderer ekspert

"Jeg kunne se, at den var helt gal allerede fra afsnit 1", forklarer Hans Flemming Lorentzen, tidligere betjent på københavnske Station City.

"På et tidspunkt er der en telefon der ringer, hvorefter der er en der tager den? Allerede der står det klart, at DR har taget sig en del kunstneriske friheder", mener Lorentzen og begynder at opremse en imponerende mængde fejl:

"Der er alt, alt for mange betjente på arbejde samtidig. De arbejder. De virker rent faktisk interesserede i at løse problemer. De kan betjene tastaturer med tifingersystemet. Mange af dem kan gå forholdsvis langt uden at vælte. Det er jo ren fiktion", mener den tidligere betjent og mener, at et mere realistisk handlingsforløb ville være, hvis Sarah Lund tog opstilling ved Langebro, for at foretage hastighedsmålinger med laser, eller koordinerede en større cykelrazzia.

"Det virker fuldkommen eventyrligt, at danske politifolk skal kunne løse en forholdsvis kompliceret mordgåde, taget i betragtning af, at de ikke engang er i stand til at anholde en eneste pusher på Istedgade eller pågribe tyve, der helt tydeligt sælger stjålne Christiania-cykler og iPhones på Dba.dk også selvom anmelder nærmest har printet ruten ud til dem", afslutter Lorentzen sin svada og tøver i øvrigt ikke med at udpege dramaseriens morder som 'hende der Maja Zeuthen!'.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt