NATIONENS ØJE

'Vanvidsbilist' bekræftet til Paradise Hotel

"Han brænder igennem på skærmen og er sådan en 'bad boy'-type, som alle piger falder for. Paradise Hotel er bare starten på en glorværdig reality-karriere", siger begejstret caster om Danmarks nyeste kendis, Ayub Sedigh

Da TV2 Østjylland forleden viste chokerende optagelser af en ung mand i en BMW, der ikke gad at vente på grønt lys og derfor kørte venstre om et helleanlæg, blev seerne samtidig vidner til fødslen af en ny superstjerne i det danske kulturliv.

"Ja, for det er da muligt, at folk siger at de synes han er en kæmpe idiot, men de elsker ham jo også. Det er det vi kalder Mads Christensen-effekten", forklarer den rutinerede caster, Elisa Lykke.

"Vi har at gøre med en ung mand, der ikke gider at vente et halvt minut på et lyssignal, men har masser af tid til at udtale sig til et kamera. Det er noget af det jeg lægger mærke til, når jeg skal finde den nye generation af realitystjerner og gæstebartendere", forklarer Lykke og begynder at remse Ayub Sedighs kvaliteter op:

"Han står ved sig selv og sine beslutninger og har ikke noget filter, når han udtaler sig. Han virker meget lidt autoritetstro og signalerer noget 'bad boy', som ingen kvinder kan modstå, selvom deres fornuft prøver at fortælle dem noget andet. Han er en usleben diamant. Et personificeret ungdomsoprør. En 'Lone Ranger' i en flot BMW, der tvinger os til at revidere vores fastlåste vanetænkning. Ayub Sedigh er en krydsning af Jim Morrison og Biker-Jens, fanget i en dødlækker krop", mener Lykke, mens hun åbner et vindue.

Paradise Hotel bliver første destination for den nye kendis, men herefter står alle de populære programmer på spring. "Jeg har fået henvendelser fra Fristet, Zulu Djævleræs, Kongerne af Rømø, Singleliv, Live fra Bremen og For lækker til love, men faktisk også fra Liberal Alliance og Kohberg, der synes han er det perfekte valg til en rigtig irriterende reklame", slutter Lykke med et smil.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt