NATIONENS ØJE

Felix hopper igen onsdag

"Jeg beklager, hvis det virker lidt antiklimatisk, men jeg mangler stadig at slå en af rekorderne", siger Baumgartner og opfordrer folk til at holde igen med kommentarer på sociale medier, da det risikerer at blive irriterende

"Der skete jo det, at der kom dug på mit visir. Det tror jeg ikke der er nogen, der fulgte den absurd kedelige opstigning, der er i tvivl om", siger vovehalsen Felix Baumgartner, der var nødt til at udløse sin faldskærm 2000 meter over jorden i stedet for 1500 meter, hvorved rekorden for længste frie fald stadig tilhører Joe Kittinger.

"Derfor må jeg jo bare op i kapslen igen og give den et skud mere", forklarer Baumgartner, der godt ved, at for mange udspring tager noget af det unikke væk fra oplevelsen.

"Ja, det skal jeg være den første til at beklage, men nu handler det først og fremmest om, at folk lige må slappe af med kommentarerne på Twitter og Facebook, så internettet igen kan bruges til sit oprindelige formål: At dele YouTube-videoer med katte, der falder", siger en ærgerlig, men bestemt Baumgartner, der denne gang har tænkt sig at undgå dugproblemet, ved at spytte i visiret før opstigning.

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt