NATIONENS ØJE

Løkke: 'Ja, jeg klatter jeres penge væk, men vil I hellere have Thorning?'

Lars Løkke Rasmussen trak i dag det ultimative argument, da han direkte henvendt til sine kritikere spurgte, om de da foretrak en periode mere med den nuværende statsminister?

Det har indtil i dag været en presset Lars Løkke Rasmussen, der har brugt 770.000 kroner af skatteydernes penge på 15 rejser.

Blandt andet har Løkke rejst på såkaldt First Class, en ekstremt dyr flyplads, som kun de færreste danskere overhovedet kender til.

"Det skyldes da også, at jeg selv har været med til at udvikle First Class-konceptet. Hvem gider sidde sammen med de almindelige tabere på Business, hvis de kan blive fri?", spurgte en hudløst ærlig Lars Løkke, da han i dag valgte at bryde tavsheden og forklare det absurde pengeforbrug.

"Det har faktisk ikke været nemt at bruge 24.000 kroner pr. rejsedag", indrømmer Venstres formand. "Man  er nødt til at tænke kreativt. Da jeg f.eks. var i Sydkorea, hyrede jeg et entourage af purunge callgirls, til at smadre Cristal-champagneflasker på nogen Porscher jeg havde leaset. I Kuala Lumpur købte jeg et svinedyrt Patek Philippe-ur, som jeg fik et par hjemløse til at slås om. Man skal tænke ud af boksen", forklarede Løkke, før han smed sit trumfkort:

"Men til alle jer, der har et problem med en 'Big Bawler' (en verdensmand. Red) har jeg kun ét spørgsmål: Vil I hellere have at Helle Thorning tager fire år mere på statsministerposten?", spurgte statsministerkandidaten retorisk, til minutlang stilhed fra salen.

"Nej, det tænkte jeg jo nok", konstaterede Løkke, før han tændte en håndrullet Havana-cigar med et flammende bundt tusindkronesedler. 

KOMMENTARER

Mere top underholdning på helt normalt