TOP 7

TING JEG BØR SIGE UNDSKYLD FOR

  1. Undskyld til Simon Emil Ammitzbøll fordi jeg fniser hver gang jeg ser et foto af dig og ler højt, når jeg samtidig hører din herlige stemme og virkelig griner igennem, når jeg oveni det også forestiller mig dig som en slags lederskikkelse.
  2. Undskyld til min ven, Lennart, fordi jeg ikke kunne holde på hemmeligheden om det med alle de kønsvorter – det var ikke min mening at gøre grin med dig, Lennart, men bare at skrive en hyggelig, spøjs sang til din mors 60 års-fødselsdag.
  3. "Undskyld til Paula Larrain, fordi du medvirkede i en drøm, jeg havde i nat, hvor du blev udsat for mentalt forstyrret tilnærmelser af Jesper Langballe, Stig Rossen og Nutella-talsmanden Joachim Boldsen."
  4. Undskyld igen til min ven, Lennart, for at alt, hvad jeg rører ved, dør – derfor var det forkert at sige ja til at vande dine blomster, da du var på ferie, og passe din kat.
  5. Undskyld til livet for at jeg bruger 89% af det til at opdatere min status på Facebook med oplysninger som f.eks. "Skyller et æble", "Glor på en bil, der holder parkeret nede på gaden" og "Tjekker opskrifter på tekst-tv."
  6. Undskyld, endnu engang, til min ven, Lennart, fordi jeg nytårsaften blev fuld og kom til at skylle din helt nye kat ud i toilettet. Jeg kan forstå, at du ikke synes det var helt topnotch adfærd, og det er jeg ked af, men come on ... Hvem kunne vide, at den lodne fedtklump var en kat!?

KOMMENTARER