Forbered dig på januarudsalget i god tid
Large-scale rectangular billboard mockup

Forbered dig på januarudsalget i god tid

Er du vild med at shoppe på tilbud, samt ikke mindst at gøre en god handel? Så er der flere tidspunkter på året, hvor du med fordel kan gøre de fleste af dine store indkøb. I løbet af året er der nemlig flere forskellige udsalgsperioder, og det er en rigtig god idé at udnytte de mange gode tilbud, som disse perioder fører med sig. Du kan f.eks. med fordel allerede nu gøre dig klar til det kommende januarudsalg. Læs med i artiklen her, og få gode råd til hvordan du bedst gør dig klar.

Efter Black Friday kommer det store januarudsalg

Det er i Danmark efterhånden blevet en tradition, at de mange forskellige onlinebutikker afholder store Black Friday udsalg. Der er ingen tvivl om, at man virkelig kan gøre en god handel på denne dag. Nåede man dog ikke at slå til over for de gode tilbud, eller var der blot ikke rabat på lige præcis den vare man havde udset sig, så er der heldigvis et andet udsalg at se frem til. Vi taler naturligvis om det store januar udsalg, som traditionelt skydes i gang allerede ved indgangen til måneden. Altså ganske kort tid efter, at vi alle sammen lige har skudt det nye år ind.

Hold dig opdateret om de gode tilbud og rabatter

En god måde hvorpå man kan gøre sig klar til januarudsalget, er ved at lave en liste over produkter og varer, som man meget gerne vil købe, men som helst skal på tilbud før man for alvor vil slå til. I perioden op til januarudsalget, hvilket i praksis i særdeleshed vil sige i perioden efter Black Friday og helt op til starten af januar, er det så en god idé at holde øje med tilbud og rabatter. En del af dem annonceres nemlig i god tid. Hos andre butikker er der dog tradition for, at alle de største rabatter og tilbud først annonceres ved indgangen til selve januar måned.

Afsæt penge i budgettet

Endnu et godt råd til dig der planlægger at shoppe løs til det store januarudsalg er at afsætte penge i budgettet til den store indkøbsfest. For hvor ville det være ærgerligt hvis du pludselig var vidne til et supertilbud på lige præcis den vare du så længe havde ønsket dig, og du så ikke havde penge klar på kontoen, og du derfor ikke kunne benytte dig af rabatten.

Afvent med julegaverne til januarudsalget skydes i gang

Et sidste godt råd til dig der planlægger at deltage i januarudsalget er, at få overtalt venner og familiemedlemmer om, at deres gaver må vente til starten af januar. For så kan du nemlig ofte købe dem langt billigere end op til jul. Og hvorfor egentlig give for meget for en vare, hvis man blot ved at vente et par uger kan få den til stærkt nedsatte priser? Det er nok ikke alle der vil kunne vente på at få deres gaver, men er der nogle der er med på idéen, så er der øjeblikkelige besparelser i vente.

Skriv et svar