Tips og tricks til at lave din egen hjemmeside

Tips og tricks til at lave din egen hjemmeside

Der kan være mange grunde til, at du har lyst til at lave din egen hjemmeside. Hvis du har en virksomhed, kan det være nødvendigt af hensyn til salg og markedsføring. Hvis du kan lide at skrive, kan det være, at du synes, det kunne være sjovt at starte en blog. Uanset hvad, er det godt at kende nogle tips og tricks, så her får du vores bedste idéer til at lave en fed hjemmeside! 

Internettet er blevet en uundgåelig del af hverdagen, og de fleste af os må nok indrømme, at vi er mere eller mindre afhængige. Men selvom det nogle gange kan virke som en belastning, er det store internet altså også en rigtig smart opfindelse – især fordi du kan lave din egen hjemmeside. 

Det kan både være sjovt og praktisk. Driver du en virksomhed, kan det være direkte afgørende for salg og konverteringer. Er du skrivelysten, eller brænder du for et bestemt emne, kan du blive en velkendt blogger. Det vil sige, det kan du, hvis du ved, hvordan man laver en god hjemmeside. 

Sådan kommer du i gang med hjemmesiden 

Når du skal i gang med at skræddersy din egen hjemmeside, kan du med fordel starte med en rabatkode UnoEuro. Med en sådan kode kan du få hele tre måneders hosting på et webhotel af enten bronze-, sølv- eller pro-status – ganske gratis. Og det er jo en god start. 

Du skal selvfølgelig også gøre dig nogle tanker om, præcis hvad hjemmesidens formål er. Det vil nemlig hjælpe dig til at indkredse målgruppen og blive klogere på, hvordan du skaber det rigtige indhold. Er det en webshop, en digital tjeneste, en blog eller noget helt fjerde, du vil oprette? 

Det kan være en god idé at sætte nogle konkrete målsætninger, så du har noget at arbejde frem mod. Du kan således tænke over, hvad du gerne vil opnå i løbet af de første tre måneder. Det kan være et vist antal salg, konverteringer, læsere eller noget tilsvarende. 

Tips og tricks til den gode hjemmeside 

For at kunne lave en god hjemmeside er det nødvendigt, at du ved noget om brugeres adfærd på internettet generelt. Prøv at tænk på, hvordan du selv agerer, når du surfer rundt. Hvis du er, som danskerne er flest, er der en god sandsynlighed for, at du er ret utålmodig.  

Det er nemlig kendetegnende for vores måde at bruge internettet på, at vi gerne vil hurtigt fra A til B. Måske vil vi have svar på et spørgsmål eller finde information om et givent emne – og det vil vi gerne gøre så effektivt som muligt. Ellers klikker vi os bare videre. 

I forhold til din hjemmeside betyder det, at den skal være brugervenlig og lækkert opsat. Indholdet skal være appetitligt, og det må ikke være teksttungt. Bryd det op med billeder, overskrifter, citater og lignende. Det giver nemlig den bedste brugeroplevelse. 

Skriv et svar