Tips til at forkæle dig selv imens du er gravid

Tips til at forkæle dig selv imens du er gravid

Selvom det for mange er en fantastisk tid at gå igennem, med spændingen om at møde den lille ny og blive forældre, så er det ikke lige let for alle. Kroppen forandres, hvilket kan virke skræmmende. Det kan også være man er ramt at mange graviditetsgener. Selvom man er gravid, skal man også huske at gøre noget godt for sig selv. Læs med her.

Snart er man lige pludselig ikke kun sig selv mere. Der vil være en baby, som kræver ens fulde opmærksomhed. Livet vil blive forandret og der vil ske så mange nye ting. En ting, man dog bør gøre imens man er gravid, er at forkæle sig selv. Et godt tip til hvad du kan lave i tiden du venter på at blive mor, er at forkæle dig selv med et spaophold for eksempel.

Fordi kroppen arbejder hårdt i din tid som gravid, så fortjener du også ekstra omsorg og forkælelse. Hvis appetitten stadig er der, så kan du forkæle dig selv med en lækker middag på en skøn restaurant. Du kan også tage på et weekendophold eller en rejse, hvis din tilstand tillader det. En lille badeferie, kan sikkert gøre godt eller en forlænget weekend i sommerhus.

Tag på shopping

Det er måske ikke så meget tøj til den kommende mor, nemlig dig, som du kigger efter. Det er måske mere tøj til baby. Hos MamaMilla kan du finde et stort udvalg af tøj, udstyr til både mor, baby og tøj til gravide. klik her, hvis du gerne vil finde inspiration, sådan at du får den bedste tid og start når du bliver mor.

Det er ikke nemt at købe tøj til dig selv, når du vokser en del i tiden som gravid, men Hos MamaMilla kan du blandt andet også finde ventetøj.

Skriv et svar